close
تبلیغات در اینترنت

نحوه درست کردن عدس پلو


موضوعات موضوعات

نظامی

قدرت نظامی کشورها

سلاح های جنگی

معرفی جنگنده ها

پهپاد

نیروی دریایی

نیروی هوایی

نیروی زمینی

سلاح های جدید

گالری عکس

جنگ نرم

تلویزیون و سینما

بیوگرافی بازیگران مرد

بیوگرافی بازیگران زن

مذهبی

زندگی نامه مراجع و علما

فضیلت و آثار سوره های قرآن

فضیلت دعاها

استغاثه به ائمه و معصومین

ورزش

بیوگرافی بازیکنان داخلی

بیوگرافی گزارشگران فوتبال

تاریخچه باشگاه های ایران و جهان

بیوگرافی مربیان

بیوگرافی ورزشکاران

تفریح و گردشگری

آشنایی با کشورهای جهان

آشنایی با شهرهای جهان

آشنایی با شهرهای ایران

جاذبه های گردشگری جهان

جاذبه های گردشگری ایران

سرگرمی

جوک

اس ام اس

داستان

بازی و اینترنت

معرفی بازی ها

مقالات اینترنت

دفاع مقدس

زندگی نامه شهدا

وصیت نامه شهدا

خاطرات شهدا

خاطرات شهدا

عملیات ها

شیمی

جدول تناوبی

معرفی عناصر شیمیایی

زندگی نامه افراد مشهور

دانستنی ها

آیا می دانید ؟

ترین ها

تازه های جهان

مطالب جالب و خواندنی

بیوگرافی افراد مشهور

تاریخچه و آشنایی با رشته های ورزشی


آرشيو آرشيو

مرداد 1396

خرداد 1396

فروردين 1396

بهمن 1395

دی 1395

شهريور 1395

مرداد 1395

اسفند 1392

اسفند 1391

بهمن 1391

دی 1391

آذر 1391


جستجوگر پيشرفته سايت





نحوه درست کردن عدس پلو


عدس پلو

با عدس پلو چه بخوریم؟

1 -خرما: کمی روغن را روی شعله ملایم داغ کرده و خرما را 3،4 دقیقه در آن تفت دهید. سپس کنار غذا چیده و سرو کنید. اگر حوصله دارید پوست خرما را کنده و هسته آن را خارج کنید تا زحمت پذیرایی شوندگان کمتر شود.

2 -شکر: راحت ترین همراه عدس پلو شکر است. یک کاسه شکر کنار دستتان بگذارید و با قاشق روی عدس پلو ریخته و نوش جان کنید.

3 -خاگینه: دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا یکدست شود. سپس سه قاشق غذاخوری شیر را با کمی نمک و فلفل اضافه کرده و در تابه سرخ کنید. راه آسان تر درست کردن نیمرو و سرو آن با عدس پلو است.

عدس پلو

مواد لازم:
  • برنج: 300 گرم، خیسانده
  • عدس: 120 گرم، خیسانده
  • روغن: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک و دارچین به میزان لازم
روش تهیه:

1 - عدس را در یک قابلمه با دو پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک، 45 دقیقه بپزید.

2 - یک قابلمه آب و نمک را به جوش آورده و برنج را در آن بریزید. هنگامی که مغز برنج نرم شد، آن را آبکش کنید.

3 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. برنج، عدس و دارچین را لابه‌لا ریخته و روی شعله کم 30 دقیقه دم کنید. قبل از سرو کمی روغن روی آن داده و مقداری دارچین روی پلو بپاشید.

عدس پلو

با عدس پلو چه بخوریم؟

1 -خرما: کمی روغن را روی شعله ملایم داغ کرده و خرما را 3،4 دقیقه در آن تفت دهید. سپس کنار غذا چیده و سرو کنید. اگر حوصله دارید پوست خرما را کنده و هسته آن را خارج کنید تا زحمت پذیرایی شوندگان کمتر شود.

2 -شکر: راحت ترین همراه عدس پلو شکر است. یک کاسه شکر کنار دستتان بگذارید و با قاشق روی عدس پلو ریخته و نوش جان کنید.

3 -خاگینه: دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا یکدست شود. سپس سه قاشق غذاخوری شیر را با کمی نمک و فلفل اضافه کرده و در تابه سرخ کنید. راه آسان تر درست کردن نیمرو و سرو آن با عدس پلو است.

4 -مرغ: در یک اقدام کاملا ایرانی مرغ را با پیاز و زردچوبه پخته و در آخر کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. آب مرغ را کنار غذا گذاشته و مرغ را در روغن کمی سرخ کرده و با عدس‌پلو سرو کنید. اگر سینه مرغ را به قطعات خورشی خرد کنید، سرخ کردن آن در روغن با کمی زردچوبه، زعفران ، نمک و فلفل کفایت می‌کند.

5 -گوشت چرخ کرده: پیاز ساطوری را سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه فراموش نشود. کمی آب اضافه کنید تا مایه گوشت بپزد. قبل از سرو کمی زعفران دم‌کرده به گوشت اضافه کنید.

6 -کشمش: پس از خیساندن، کمی در روغن تفت دهید سپس یا با عدس پلو مخلوط کنید و یا روی آن ریخته و تزئین کنید.

نکات کلیدی:


1 -آب عدس پخته را هنگام دم کردن روی پلو بدهید تا رنگ و طعم بهتری بگیرد.

2 -قبل از سرو کمی دارچین روی آن بپاشید.

3 -در عدس پلوی خراسانی کمی زیره سیاه با پلو مخلوط می شود.

4 -عدس پخته را نمک، فلفل سیاه و دارچین بزنید تا غذا طعم دار شود.

5 -ترکیب دارچین و زعفران طعم و عطر بی نظیری به عدس پلو می دهد ، به شرطی که در هنگام سرو اضافه شود.

7 -کوفته ریزه: همان گوشت چرخ کرده است. با اندکی تفاوت. گوشت چرخ کرده را باپیاز رنده شده، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و قلقلی کنید، سپس در روغن سرخ کرده و با عدس پلو سرو کنید.

8 -بادمجان: تعجب نکنید! بادمجان ورقه شده را سرخ کرده و با عدس پلو سرو کنید. این روش کمیاب است اما در بعضی موارد در مناطق غربی کشور با عدس پلو بادمجان سرخ کرده سرو می کنند.

9 -اسفناج: اسفناج را در کمی روغن تفت داده و پس از ساطوری کردن با ماست یا به تنهایی کنار عدس پلو بگذارید. این کار را در بعضی مناطق مرکزی ایران انجام می‌دهند که البته ارزش غذایی عدس پلو را به شدت بالا می برد.



برچسب ها : عدس پلو با عدس پلو بخوریم شام بپذیم
ارسال شده در : پنجشنبه 21 دي 1391 - توسط : مهدی نعمتی
بازديد : 1022 بار دسته بندي : خواص داروهای گیاهی آشپزی نظر دهيد! [ ]

مرتبط باموضوع :



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

پيوند ها پيوند ها'

تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک تبادل لينک

  • تعمیرات پرینتر

    جوجو فان|جوک جدید جوجو فان|جوک جوجوفان

    گیفتی

    محصولات ارگانيک

    هيتر کارگاهي

    فرش ماشینی 1000 شانه

    گوگل












  • بک لينک بک لينک